Nyheter

Vinter i Oslo

Vinter i OsloKultur, mat og shopping står sentralt i Oslo året rundt. Et særpreg setter uansett å legge langhelgen til juletider, da byen er omkranset av julelys og god stemning.

En attraksjon som er verdt et besøk hele året, er Vigelandsparken. I denne parken besøkende kan beundre mer enn 200 skulpturer i bronse, granitt og smijern, laget av Gustav Vigeland. Her finner du blant annet den kjente sinnataggen, monolittplatået og livshjulet.

Hvis ikke parker og museer er noe som faller i smak, hva med en tur på skøyter i Spikersuppa?? Ved siden av Vigelandsparken ligger nemlig en stor utendørs skøytebane, som både barn og voksne har glede av i vinterkulden.

For de som har lyst på en stemningsfylt aketur kan oppnå dette rett med et besøk til Korketrekkeren. Dette er nemlig Oslos lengste akebakke, med sine 2500 meter. Her er man garantert fart og spenning for hele familien.

Uansett kva man velger som utgangspunkt i Norges hovedstad- Er det viktig å kle seg varmt. Vintrene blir kalde, men det er som man sier. «Det finnes ikke dårlig vær. Bare dårlig klær»