Nyheter

Van, Kombi eller minivan? Tips for Van og minivanutleie

ct41Ferieturen med hele familien nærmer seg med stormskritt.  Dere har pakket og er klare. Men- Hva om det blir for lite plass i bilen? De som leter etter en bil med god plass og rom for mer enn fire passasjerer, kan nyte godt av å gjøre litt research på forhånd. Det finnes et bredt utvalg av 7 eller 9-seter leiebiler som er tilgjengelige for lån i ferien.

Hvis du er ute etter et godt tilbud på en varebil eller en minibuss, kan dette ønsket realiseres. Å booke ønsket bil etter behov er enkelt å gjøre på egenhånd. Men om assistanse ønskes, er det dyktige fagfolk som står disponibelt til å assistere med bookingen om nødvendig.

En annen viktig faktor når det kommer til billeie, er tilstrekkelig forsikring. Om du tror du har en ordentlig forsikringsordning igjennom for eksempel ditt kredittkort i banken, kan det være lurt å sjekke at dette fortsatt er gyldig før leie. Ofte er det nemlig tilfelle at standard forsikring ikkje dekker 7- og / eller 9-seter leiebiler. Om dette er tilfelle vil eventuelt utleieselskapet tilby en tilstrekkelig forsikring.

Når du virkelig trenger en minibuss? Årsakene til å leie en varebil eller minibuss kan være mangfoldig, men bakgrunnen er nok alltid den store plassen. For fem eller seks personer er en leiebil i passende størrelse verdt reservasjonen. Lagrinsplass for bagasjen er også en god grunn til dette. Pluss at rikelig med plass gjør turen ofte med behagelig.

På grunn av flere faktorer har bilferier økt og økt i popularitet de siste årene. Så, hvis det er ønskelig å leie en 7 eller 9 seter kan det være greit å være ute i god tid, da dette er de type bilene som blir utleid først. I tillegg kan du også spare penger ved å være tidlig ute.

Med van eller minibuss er du garantert å reise komfortabelt og ha nok plass til både familiemedlemmer og bagasje. Med leiebil fra Sunndal bilutleie vil drømmen om bilferie gå i oppfyllelse. Bestill online raskt og booke ferien. Det er både enkelt og tidsbesparende.