Nyheter

4 tips for å gjøre flytteprosessen enklere:

cardboard-box-161578_640Å flytte fra en bolig til en annen kan være både frustrerende og tidkrevende. Men, det finnes tips og triks som gjør hele prosessen lettere. Her er noen tips som gjør flyttingen til en smal sak:

  1. Ta deg god tid!

Start gjerne pakkingen i god tid før, slik at du har nok av tid til å gå igjennom ting og tang i boligen. Ingenting er verre enn å kaste eller gi bort noe, og angre seg i ettertid. Derfor- Ta deg god tid og tenk godt igjennom hva du vil beholde, gi bort og kaste.

  1. Få hjelp!

Flytting er mye mindre hektisk hvis du ikke må takle det alene. Få hjelp av venner, familie og naboer, og ikke vær redd for å spør om hjelp. Noe som ellers ville vært gjort på en full dag, kan reduserer til bare noen timer med riktig mengde hjelp.

Kok kaffe, lag saft og sett i gang.

  1. Planlegg nøye!

Er alle papirer, endring av adresser og registreringer i orden? Har du nok esker til flyttingen, og har dere tilstrekkelig med hjelp? Gå igjennom, lag lister og planlegg nøye på forhånd av flytting. Det gjør selve flytteprosessen mye lettere, og det gir dere mindre å tenke på i flyttedagene.

  1. Lei varebil om nødvendig.

Ikke regn med å få presset alt i deres, og foreldrene deres sin bil. Dette kan forårsake riper og skader i tingene, samt bøter hvis bilen er overfylt.

Hos Leiebil Oslo kan du leie privat varebil til transport, og dermed få tilstrekkelig plass til møbler og diverse ting som skal flyttes på

Med disse tipsene ønsker vi deg lykke til med flyttingen.