Nyheter

Nyttige ferieapper.

Det ene er åpenbar: Ferie er den beste grunnen til å leie seg bil hos Leiebil Oslo.iphone-410311_640

Ta dere en langhelg og kjør til destinasjonen med en leiebil fra Leiebil Oslo.

Waze

En app som bringer deg så fort som mulig til målet. Denne navigasjonsappen er et godt verktøy å ha for deg om en på reisefot. Den sender deg informasjon der du befinner deg, og krever nok brukere for å være nyttig. Den oppdaterer kart, og beregner også den raskeste veien til reisemålet, noe som er meget nyttig for når man er på biltur.

Vizeat – en kulinarisk reise rundt i verden

En vellykket ferie er for mange ensbetydende med god mat. Om du liker lokale retter, eller liker å utforske eksotisk mat, vil denne appen hjelpe deg med å finne en måte å tilbringe en flott matkveld med andre mennesker fra hele verden. Vizeats deler matarrangementer og matopplevelser rundt om i hele verden, i mer enn 110 ulike land.

Airbnb

Hvis du finner Leiebil Oslo nyttig, vil du også like Airbnb. Her «flytter» du inn i andre sine hjem for en liten periode. Alle mulige boliger av ulike størrelser legges ut her, så her kan du velge fra dine egne preferanser. En loftsleilighet i en bygård i Oslo, eller en koselig hytte ved sjøen? Det er opp til deg.

For å øke kvaliteten på appen, og sikkerhet til de som benytter den, er den nye funksjonen at utleieren, altså eieren av hjemmet kan dele erfaringer fra deres besøk.

Ha en flott ferie!