Amarok 4×4

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager)  Månedsleie
(2000 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 990,- 4400,-  9800,- 100km 2,-

VW Amarok

Volkswagen Amarok er perfekt for deg som trenger en romslig liten varebil for både korte og lange turer. Disse bilene har dieselmotorer som takler lange kjøredistanser uten problemer og i tillegg så slipper du å betale mye for drivstoff, siden diesel er som regel billigere enn bensin.

Motor: 2.5 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 2
Førerkortklasse: B
Utstyr:  hengefeste, radio/cd, klima,  NAVI
Utvendige mål: L: 5,18 – B: 1,94
Varerom mål:

VW Amarok

 

overview-amarok

Godt utvalg av Volkswagen biler

Lavpris-biltutleie har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Amarok 4×4
  • Tiguan
  • Touareg
  • Caddy 4×4

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Sunndal Bilutleie AS har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Dersom du trenger god bakkeklarering og 4-hjulstrekk så er kanskje vår VW Tiguan noe for deg. En VW Tiguan kan du leie for 9450 kr per måned og kommer i to farger; sort og sølv. Hvis du er på utkikk etter en sterkere personbil så er VW Touareg et godt valg. Denne 5-seters bilen med 2.5 turbodiesel motor og 4-hjulstrekk koster bare 10 400 kr på måned.

Ut på biltur?

Sunndal Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Sunndal Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /customers/e/e/1/leiebiloslo.no/httpd.www/wp-content/themes/leiebiloslo/inc/cars.php on line 329 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /customers/e/e/1/leiebiloslo.no/httpd.www/wp-content/themes/leiebiloslo/inc/cars.php on line 329 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /customers/e/e/1/leiebiloslo.no/httpd.www/wp-content/themes/leiebiloslo/inc/cars.php on line 329

Lignende Biler