VW CADDY

Pris:

 

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 500,- 2800,-  5000,- 100km 2,-

VW Caddy til leie i Oslo

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjørtetøy bidra til at du kan kjøre jobben din effektivt.

Sunndal Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse.

Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Motor: 2.0 SDI eller 1.9 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 2
Førerkortklasse: B
Utstyr: avtagbart hengefeste (ikke alle modeller) , radio/cd, klima (ikke alle modeller),  fargede ruter
Utvendige mål: L: 4,41 – B: 1,80
Varerom mål: L: 1,78 – B: 1,20/1,55 – H: 

VW Caddy

For de som er avhengig av nyttekjøretøy i sitt arbeid er det viktig med både komfort og ytelse. Derfor tilbyr vi kun nyttekjøretøy fra Norges mest brukte bilmerker – Volkswagen vw Caddy. Vi tilbyr mange varebiler, inkludert VW Caddy, Transporter og Touran. Vårt valg av Volkswagen er ikke uten tilfeldigheter. Volkswagen er kjent for sine driftssikre biler og dette er en kjempefordel for deg som er avhengig av bilen er på veien og ikke på verkstedet.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjørtetøy bidra til at du kan kjøre jobben din effektivt. Lavpris-utleie sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

 

vw-caddy-2k-facelift-stainless-steel-sportline-sidebars-1527--7681-p

 

Godt utvalg av Volkswagen biler

Sunndal bilutleie avd. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Transporter
  • VW Caddy 4×4
  • Amarok
  • Caravelle og mange flere

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Sunndal Bilutleie AS har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /customers/e/e/1/leiebiloslo.no/httpd.www/wp-content/themes/leiebiloslo/inc/cars.php on line 329

Lignende Biler